Agenda | WSO2Con USA 2018

Agenda

WSO2ConUSA 2018

July 16-18 | San Francisco

AGENDA

08:30 a.m.
30 min
- 09:00
Registration & Continental Breakfast
09:00 a.m.
45 min
09:00 - 09:45
09:45 a.m.
45 min
09:45 - 10:30
10:30 a.m.
30 min
10:30 - 11:00
BREAK
11:00 a.m.
45 min
11:00 - 11:45
11:45 a.m.
45 min
11:45 - 12:30
Panel Discussion
Building an Agile Enterprise

Gautham Pallapa, Vice President, Systems and Platforms, West Corporation
Glenn Donaldson, Director - Application Architecture, Ohio State University
Brandon Walter, Lead Engineering Manager, Cerner Corporation
Alexey Goncharov, Director, Global IT Infrastructure and Service Delivery, Align Technology
Asanka Abeysinghe, Vice President - Architecture, CTO Office, WSO2 (Moderator)

12:30 p.m.
1 hr
12:30 - 13:30
LUNCH
Modernizing
Enterprise Integration
Democratizing
Stream Processing
Customer
Stories
01:30 p.m.
30 min
13:30 - 14:00
13:30 - 14:00
13:30 - 14:00
02:00 p.m.
30 min
14:00 - 14:30
14:00 - 14:30
14:00 - 14:30
02:30 p.m.
30 min
14:30 - 15:00
14:30 - 15:00
14:30 - 15:00
03:00 p.m.
30 min
15:00 - 15:30
BREAK
Enterprise Integration
Tutorials

Stream Processing
Tutorials

Customer
Stories

03:30 p.m.
30 min
15:30 - 17:00
Building Intuitive Integration Applications and Flows

Isuru Udana,
Senior Technical Lead, WSO2

Waruna Perera,
Associate Technical Lead, WSO2

15:30 - 17:00
15:30 - 16:00
Chipping Away at Technical Debt with WSO2

Alan Pearson,
IT Operations Manager, Application Infrastructure, Micron Technology

04:00 p.m.
30 min
16:00 - 16:30
04:30 p.m.
30 min
16:30 - 17:00
Nightmare on SSO Street

Ken McDonald,
Associate Director, Application Security, Symcor

05:00 p.m.
3 hr
15:30 - 20:00
NETWORKING EVENT
Room swotch
08:30 a.m.
30 min
08:30 - 09:00
Registration & Continental Breakfast
09:00 a.m.
45 min
09:00 - 09:45
Customer Keynote
Skate to Where the Puck Will Be: Building the Wells Fargo Gateway

Eric Halvorson,
SVP, Head of Gateway Support & Services, Wellsfargo

09:45 a.m.
45 min
09:45 - 10:30
Keynote
Identity is Eating the World!

Prabath Siriwardena,
Senior Director - Security Architecture, WSO2

10:30 a.m.
30 min
10:30 - 11:00
BREAK
Identity Beyond Borders Managing APIs Customer Stories
11:00 a.m.
30 min
11:00 - 11:30
11:00 - 11:30
11:00 - 11:30
11:30 a.m.
30 min
11:30 - 12:00
11:30 - 12:00
APIs and Microservices

Nuwan Dias,
Director - API Architecture, WSO2

11:30 - 12:00
12:00 p.m.
30 min
12:00 - 12:30
12:00 - 12:30
12:00 - 12:30
Complex Orchestration Made Easy

Pradeep Chintam,
Software Engineer, American Express Global Business Travel

12:30 p.m.
1 hr
12:30 - 13:30
LUNCH
IAM Tutorial API Tutorial Architecture
01:30 p.m.
30 min
13:30 - 15:00
13:30 - 15:00
Diving into Cloud Native API Management

Sanjeewa Malalgoda,
Senior Technical Lead, WSO2

Balachandiran Ajanthan,
Lead - Solutions Engineer, WSO2

13:30 - 15:00
02:00 p.m.
30 min
13:30 - 15:00
02:30 p.m.
30 min
13:30 - 15:00
03:00 p.m.
30 min
15:00 - 15:30
BREAK
Digital Native Strategies DevOps Customer Stories
03:30 p.m.
30 min
15:30 - 16:00
15:30 - 16:00
15:30 - 16:00
04:00 p.m.
30 min
16:00 - 16:30
16:00 - 16:30
16:00 - 16:30
04:30 p.m.
30 min
16:30 - 17:00
16:30 - 17:00
16:30 - 17:00
05:00 p.m.
4 hr
17:00 - 21:00
CONFERENCE PARTY
Room swotch
08:30 a.m.
30 min
08:30 - 09:00
Registration & Continental Breakfast
Partner Working Group
09:00 a.m.
45 min
09:00 - 09:45
New Channel Program

John Saylor,
Vice President General Manager of
Global Channels and OEM, WSO2

09:00 - 09:45
Open Banking

Chintana Wilamuna,
Director - Solutions Architecture, WSO2

Kushlani De Silva,
Product Marketing Manager - Open Banking, WSO2

09:45 a.m.
45 min
09:45 - 10:30
09:45 - 10:30
GDPR

Prabath Siriwardena,
Senior Director - Security Architecture, WSO2

10:30 a.m.
30 min
10:30 - 11:00
BREAK
Partner Working Group
11:00 a.m
45 min
11:00 - 12:30
Partner Advisory Board (PAB): Roundtable

John Saylor,
Vice President General Manager of
Global Channels and OEM, WSO2

11:00 - 11:45
Healthcare

Nuwan Bandara,
Director - Solutions Architecture, WSO2

11:45 a.m.
45 min
11:45 - 12:30
Telco

Mifan Careem,
Vice President - Solutions Architecture, WSO2

12:30 p.m.
1 hr
12:30 - 13:30
LUNCH
01:30 p.m.
13:30 - 13:30
END OF CONFERENCE
Room swotch